Alzira serà en gener la capital del futbol sala espanyol amb la Supercopa

0
737
L’alcalde Diego Gómez i el president Vicent Fontana durant el partit del dissabte

La candidatura d’Alzira ha superat a l’Antequera i el Palau Municipal d’Esports ha estat l’elegit per acollir la Supercopa d’Espanya de futbol sala els dies 7 i 8 del pròxim mes de gener.

Cal recordar que el passat mes de novembre el director de la primera i segon divisió de la RFEF Futsal, Javier Lorente, el president de l’Alzira FS, Vicent Fontana i el regidor d’Esports, Fernando Pascual es reuniren per tal de «valorar» conjuntament la possibilitat que el Palau Municipal d’Esports acollira la celebració de la Supercopa d’Espanya de futbol sala. Posteriorment va eixir la candidatura d’Antequera.

Lorente, durant la seua visita, va destacar el bon estat del Palau per acollir una competició nacional d’estes característiques.

Els equips Barça, Movistar Inter, ElPozo Murcia i Besoccer UMA Antequera son els que, es jugaran el títol a Alzira.

L’any 2023 per al futbol sala començarà amb un campió en els primers dies. El 7 i 8 de gener es disputarà la Supercopa, que una temporada més tornarà a comptar amb el format de Final Four amb quatre equips i en la qual lluitaran pel títol; Barça, Movistar Inter, El Pozo Murcia Costa Cálida i Besoccer UMA Antequera.

Els blaugranes, vigents campions, arriben també com a vencedors en la Lliga i en la Copa d’Espanya de la temporada 2021-22. L’altre equip que va alçar el títol va ser el Besoccer UMA Antequera, que va guanyar la Copa del Rei quan militava encara en Segona Federació Futsal. Per part seua, El Pozo Murcia Costa Cálida té la seua plaça en aquesta Supercopa per ser finalista de la Copa d’Espanya, mentre que el Movistar Inter la va obtindre per la seua segona plaça en la Lliga regular després del Barça. Tant les dos semifinals del dissabte com la final prevista per al diumenge seran transmeses en directe per Teledeporte.

El treball conjunt realitzat entre l’Ajuntament, els directius de l’Alzira FS amb l’ajuda de distints patrocinadors amb la cadena d’alimentació Family Cash al capdavant ha estat la clau de l’èxit perque Alzira siga durant el primer cap de setmana de gener la capital espanyola del futbol sala.