Manolo d’Alzira culmina la seua carrera de maratons finalitzant la de València

0
4864
Manolo ha viscut hui un dels dies més feliços en arribar a la meta de la Marató de València

Un dels més brillants triomfadors de la Marató de València disputada hui a la capital del Túria, ha estat sens dubte, el corredor alzireny Manolo Sempere.

Al seus 71 anys ha aconseguit entrar en la meta de la Ciutat de les Ciències amb un temps de 5 hores i 22 minuts, última marató que correrà després de fer unes 40 proves de 42,195 km per tot el món. Com si haguera batut un rècord, Manolo ha estat un dels que ha entrevistat en meta la televisió autonòmica À Punt.

«Mo m’ho esperava» ha manifestat el corredor del Club Atletisme La Rabosa a Riberaexpress, mentre es recupera del sobreesforç realitzat, quan passava pel km 33 li crida la seua dona li diu que va a retirarse «ja no puc més», però Reme li dona ànims i li comenta que en l’últim quilòmetre li espera ella junt a la seua filla i neta. «Aixó m’ha donat molta moral i he tret les forces d’on no hi havien» i així ha estat com el Filípides alzireny ha pogut recòrrer, metre a metre, pràcticament la mateixa distància que hi ha entre Alzira i València.

Manolo s’ha mostrat molt «agraït» amb el seu entrenador José Garay li ha dedicat esta última marató a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, «perquè m’ha animat durant la preparació i m’ha felicitat hui en finalitzar la carrera».