La UD Alzira empata davant el D. Aragón (1-1) i acumula quatre partits sense perdre

0
94

La UD Alzira ha continuat la seu bona ratxa iniciada amb el nou tècnic Marc Garcia a Saragossa contra el Deportivo Aragón on ha empatat a 1 gol en un bon partit dels blaugranes. Al descans s’arribà amb empat a 0 gols.

El conjunt alzirenys ha disposat de les millors ocasions en el segon temps a través del seu davante Iago Beceiro que en el minut 47 no va poder superar al meta local Calavia en un mà a mà.

Els dos gols vingueren per falta d’enteniment entre les defenses i els porters respectius; al minut 58 el guardameta de l’Alzira Lluís Andreu que comet penal que es transformat per Raúl Rubio i tres minuts després és Pitu elque marca a plaer aprofitant la defectuosa ixida del porter local.

Amb esta igualada la UD Alzira és undècim amb 15 punts, un menys que el seu rival del pròxim diumenge l’At. Saguntino al Suñer Picó.