El Grup Mazo traslladarà en 2023 l’operativa al Parc Empresarial El Pla d’Alzira

0
2998

El Grup Mazo porta a bon ritme, en este final d’any la construcció de les noves instal.lacions en la parcel.la de 102.000 m2 ubicada al Parc Empresarial El Pla d’Alzira perquè en 2023 puga estar operativa l’edificació de l’àrea logística, amb 30 molls de càrrega i descàrrega així com les oficines, encara que primer funcionarà el taller i l’assortidor. Per al pròxim mes de setembre esta empresa familiar d’Alzira farà el trasllat parcial de l’operativa que es troba actualment al polígon industrial de la Carretera d’Albalat de 40.000 m2. Així esta important empresa de transport quasi triplicarà en El Pla l’actual instal.lació.

Les oficines centrals, que superaran els 2.000 m2 de superfície, comptaran amb les últimes tecnologies i les noves instal.lacions disposaran a més d’un aparcament amb capacitat per acollir uns 300 semiremolcs i al voltant de 200 tractors. D’altra banda l’edifci logístic de fred positiu superarà els 4.500 m2 i el taller, d’uns 6.000 m2, atendrà una important flota de 900 semiremolcs i de 350 tractors.

Al Pla la companyia de transports alzirenya disposarà de la última tecnologia de servicis, amb panells solars per a autoconsum, assortidors, aparcaments elèctrics i àrees de conductors.

El Grup Mazo, que cumpliarà el seu 80 aniversari en 2023, compta amb una plantilla de 600 treballadors i amb una flota pròpia superior al miler de camions, i es troba en el top 10 de les empreses de transports més importants d’Espanya.