La Gallera Jove d’Alzira organitza la 8ª Marató de Donació de Sang

0
139

Un any més, la Regidoria de Sanitat col·labora amb la Donació de Sang que organitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana junt amb la Gallera Jove. Es tracta ja de la huitena  edició i es realitzarà en l’emblemàtic edifici de La Gallera, concretament als salons Daurat i Àrab.

 

A la roda de premsa de presentació celebrada este matí han assistit la regidora de Sanitat, Gemma Alós; Alejandro Ruano, President de la Gallera Jove; Roberto Roig Oltra, cap de Servei d’Hemodonació del Centre de Transfusió CV, i Cristina Ferrer, vicedegana adjunta Grau d’Infermeria Universitat Catòlica de València.

 

La donació es realitzarà el dissabte 10 de desembre en horari de 9.30 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores. Els requisits per a poder donar sang són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú. Les persones que donen rebran un detall per la seua implicació i participació.

 

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha agraït l’esforç realitzat per la Gallera Jove per organitzar un any més este acte, ja que «Com cada any, animem a totes i tots que hi vinguen a donar sang, perquè amb esta acció estaran salvant tres vides, regalem vida amb les nostres donacions de sang». A més la regidoria aportarà un obsequi per a tots els assistents.

 

Per la seua banda, el Dr. Roig ha agraït a la Gallera la tasca que ha portat a terme al llarg d’estos dos anys, ja que la Gallera col·labora amb el Centre de Transfusió en les donacions de sang que es realitzen mensualment.