Gent Blaugrana premia a Javier Soler, Salva Ribera i Miguel A. Aranda

0
460
El millor jugador de l’anterior temporada Javier Soler amb el president de la penya Marcos Plá

La penya Gent Blaugrana va lliurar, anit, els premis anuals que concedix a jugadors i penyistes de la UD Alzira de la última temporada. El seu president, Marcos Pla entregà personalment els guardons a Javier Soler com a millor jugador, al periodista d’Alzira Ràdio, Salva Ribera i al penyista Miguel Ángel Aranda.

Al finsl del sopar celebrat en el restaurant Bons Amics, intervingueren el capità de l’equip Kaiser, l’entrenador, Marc Garcia, el president del club Juan A. Sanjuán i el regidor d’Esports, Fernando Pascual que aprofità per acomiadar-se donat que no es presentarà a les eleccions municipals de 2023. També assistiren el regidor, José A. Hernández, el president de la Comissió del Centenari, Xavier Ferri així com diversos directius i penyistes en una nit futbolística per excel.lència que coincidix en el centenari del club que ha viscut un emotiu mes de novembre en el que es proclamà sucampió de la Copa Federació i disputà davant l’Athletic Club de Bilbao un  històric encontre de Copa del Rei.

Tots es conjuraren per completar una bona temporada salvant la categoria i per fer disfrutar als seguidors blaugranes que veuen amb optimisme el futur de la UD en el que resta de temporada, arran la ratxa d’haver sumat 7 punts durant els últims tres encontres.