Alzira i Antequera pugnen per acollir la Supercopa de futbol sala

0
136

El Gabinet de Presidència de la Real Federació Espanyola de Futbol decidirà en les pròximes hores en quina ciutat es celebra la Supercopa d’Espanya de futbol sala a la que han presentat les seues propostes Alzira i Antequera (Màlaga).

La proposta de la capital de la comarca «complix» totes les exigències de la federació, que no son poques, segons el president de L’Alzira FS, Vicent Fontana. Entre elles els gastos d’hospedatge dels quatre equips participants; Barça, Movistar Inter, El Pozo de Múrcia i l’UMA Antequera. També el canon que percibix la pròpia federació de 34.000 euros que a més cobrarà el 80% del taquillatges dels tres encontres; les semifinals es disputaran el 7 de gener per la vesprada i la final el diumenge 8 de gener. A este respecte el club alzireny ha tingut que recòrrer a distints patrocinadors per tal de completar les exigències federatives.

Fontana considera que l’oferta conjunta de l’Ajuntament i del club és «atractiva», encara que desconeix si el club UMA Antequera «ha igualat o superat la nostra, nosaltres el que hem fet és aplegar  al que ens ha demanat la federació. L’Ajuntament d’Alzira ha consignat a última un total de 30.000€

Un element clau perquè Alzira siga finalment l’escollida és el Palau d’Esports Municipal amb cabuda per a 2.850 espectadors, superior als 2.275 del pavelló Fernando Argüelles de la ciutat malaguenya. «Als federatius els agrada molt el Palau i l’afició que és més nombrosa que la seua», indica Fontana que ha demanat el suport de la Valenciana perquè «ens ajude a inclinar la balança a favor nostre».

El president del Family Cash Alzira considera que «per a la nostra ciutat seria brutal per la imatge i publicitat que repercutirà a nivell nacional», donat que Teledeporte transmetrà en directe els tres encontres. La decissió es produirà en les pròximes hores, Alzira, el club i la nombrosa i correcta afició local, amb prop d’un miler d’abonats, s’ho mereixen.