Tres persones afectades pel fum de l’incendi d’una vivenda a Benimodo

0
83

Tres persones han resultat ferides per inhalació de fum en un incendi declarat en un habitatge de Benimodo, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El foc es va originar sobre les 4.30 hores per causes que no han sigut concretades en un habitatge del carrer Madrigal Altes Torres de Benimodo. El Consorci Provincial de bombers ha mobilitzat quatre dotacions dels parcs d’Alzira i Silla, així com al sergent d’Alzira. Fonts del consorci han detallat que es tractava d’un xicotet incendi que havia generat una gran quantitat de fum i que s’han trobat dos persones refugiades en un balcó mentre que una tercera amb mobilitat reduïda que se sabia que romania a l’interior de la casa encara que en quin lloc. Els bombers han revisat l’habitatge i han localitzat a aquesta persona en la primera planta que han posat fora de perill.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una unitat del SAMU i un SVB, l’equip mèdic del qual ha assistit a dos dones, de 57 i 87 anys, i a un home, de 63, per inhalació de fum.

Els tres ferits han sigut traslladats a l’Hospital La Ribera d’Alzira en les dues ambulàncies desplaçades al lloc de l’incendi.