Satisfacció en la Federació Veïnal d’Alzira pels 5 milions inclosos per ampliar el Casella

0
145

Fruit de la resiliència de la Federació d’associacions de veïns d’Alzira, Esquerra Republicana  condicionà el vot afirmatiu als Pressupostos Generals de l’Estat a que s’incloguera una partida finalista per l’ampliació del barranc de La Casella.

L’esmena inicial d’ER per consignar 26 milions d’euros es transaccionà el dia vint-i-tres amb els grups governamentals PSOE i UP reduint-se a 5 milions però administrats per la Generalitat Valenciana, competent sobre les carreteres i qui ha d’actuar sobre el pont de Xàtiva que és el coll de botella del barranc, rebent els vots favorables de 117 diputats del Grp Parlamentari Socialista, 87 del Popular, 33 del Confederal UP, 13 del Republicà (ER), 7 del Plural (Compromís), 8 de ciutadans, 6 del grup Basc (PNV), 5 d’EH Bildu, i 8 del Mixt, amb un total de 284 vots a favor, que impliquen el 98% dels votants. Els grups polítics representats al consistori alzirenc votaren favorablement excepte Vox.

La importància d’aquesta transacció va més enllà dels 5 milions, per que obri la partida als PGE d’anys vinents per la total execució de les solucions per impedir les inundacions provocades pel barranc de La Casella.

Signat per José Vte. España de l’aavv l’Alquerieta, Enric Dàries de l’aavv Anna Sanchis, Andrés Viguín de l’aavv Basses-Ribera, Francesc Gil de l’aavv La Vila i Voro Pérez per la FaavvAlzira.