Nous jocs a la zona infantil i plantes arbustives al parc Pere Crespí

0
156

S’ha iniciat al parc Pere Crespí la substitució dels jocs per als menuts. La regidoria de Serveis Urbans es troba immersa en ple inventari dels parcs infantils de la nostra ciutat per tal de realitzar una valoració global que permeta poder actuar en ells, amb la finalitat de condicionar-los en allò que siga necessari.

Dins d’este context ja s’ha iniciat la millora del parc infantil de la zona de Pere Crespí. Es tracta d’una zona molt freqüentada pel veïnat d’esta barriada alzirenya, cosa que fa estar en constant manteniment per a preservar en condicions este parc, que a més de comptar amb jocs infantils, també disposa d’amples zones enjardinades. La zona de jocs infantils del Pere Crespí compta amb dos nous jocs que substitueixen als que s’havien quedat obsolets i amb una imperiosa necessitat de ser reemplaçats.

A més, també s’ha procedit a millorar les zones enjardinades amb un total de 2.100 plantes. La substitució de les anteriors espècies és necessària  en tractar-se d’éssers vius amb un cicle de vida d’aproximadament dos anys. Les espècies actuals són del tot entapissants que cobriran el terreny dels parterres. A més dificultaran l’eixida de les males herbes. Es tracta de les conegudes al seu nom comú com l’enredadora d’aram, la margarida cimarrona, mioporo, timó de mar i l’au del paradís. L’elecció ha estat una rica i variada biodiversitat per tal de garantir una composició vegetal en forma i en color.

 

Fernando Pascual, responsable de l’àrea de Serveis Urbans, ha manifestat que: “Tant la zona de jocs infantils com la zona verda del parc està constantment en millora per fer d’este espai un entorn on els veïns i veïnes, i els xiquets i xiquetes puguen gaudir del que és un parc: un terreny destinat als arbres i jardins per a la recreació i el descans”.