Podem Alzira també reivindica l’ampliació del pont de Xàtiva

0
182

L’assemblea del Cercle de PODEM d’Alzira ha acordat adherir-se al contingut de l’acord adoptat en el plenari de l’Ajuntament d’Alzira el passat 25/05/2022 en el qual s’instava el Govern d’Espanya perquè prioritzés l’ampliació del barranc de La Casella i perquè assignés a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer els recursos necessaris per a eliminar el tamponament que, de manera reiterada, es produeix a l’altura del Pont de Xàtiva cada volta que Alzira suporta les cada vegada més freqüents pluges torrencials.

També va acordar traslladar el seu agraïment al grup Confederal de Unidas Podemos en el Congrés dels Diputats pel seu suport a l’esmena transaccional 5141 presentada pel Grup Parlamentari Republicà que permetrà assignar més de 5 milions d’euros a l’ampliació del barranc de La Casella.

No obstant això, atès que les inversions necessàries per a minimitzar el risc d’inundacions en aqueixa zona d’Alzira superen l’assignació actualment consignada en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2023, el Cercle de PODEM d’Alzira continuarà amb la tasca de sensibilització que realitza entre els diputats valencians del grup Confederal de Unidas Podemos per aconseguir que s’impliquen resoltament i impulsen les solucions tècniques que ja estan sobre la taula i que, com a mínim, podrien pal·liar substancialment el problema.

En la seua recent visita a Alzira, la diputada Rosa Medel va poder comprovar personalment el problema. A més, s’ha mantingut correspondència 2 amb ella i amb el diputat Txema Guijarro per a posar en evidència la rellevància i la urgència de les actuacions de prevenció que demanden els alzirenys.