Meritòria victòria de l’Alzira FS en Castelló contra Bisontes (1-2)

0
120
La plantilla del Family Cash Alzira esta vesprada en Castelló

El Family Cash Alzira ha obtingut una important i meritòria esta vesprada en Castelló en el derbi de la Comunitat contra el Bisontes, despre´s de capgirar un marcador advers.

S’avançaren els locals en el minut 2 amb un gol de Mauro, finalitzant el primer temps amb la provisional victòria de Bisontes.

Milloraren els de Braulio Correal en la segona part en la que el brasiler Gustavao, que ja va veien porta, feia l’empat en el minut 25 i dos minuts després era Pedro el que feia el definitiu gol de la important victòria dels riberencs. Molta emoció i ocasions per als dos equips en els últims minutos de l’encontre però el marcador registrà finalment el triomf de l’Alzira FS, que amb estos tres punts es manté en els llocs de play off. Concretament en tercera posició amb cinc punts d’advantatge respecte al sext classificat, el Sala 10 Saragossa, conjunt que visitarà el pròxim dissabte el Palau d’Esports en altre partit de primer nivell per als espectadors locals.