La UD Alzira derrota a l’Olot i Marc Garcia suma en tres jornades els mateixos punts que en les 9 anteriors

0
387

L’Alzira de Marc Garcia amb la victòria d’este dissabte davant l’Olot (2-1) ha sumat 7 punts en les tres últimes jornades, és a dir els mateixos que va aconseguir Fran Alcoi en les primeres 9 jornades de lliga.

Amb esta victòria els blaugranes es troben, provisionalment, a l’equador de la classifiació amb 14 punts i s’allunyen dels llocs de descens.

Així i tot la victòria no ha sigut gens fàcil davant l’equip català que lluita per ixir de la zona roja. S’avançaren els locals en el minut 38 aprofitant Álvaro un rebui del meta visitant a xut de Iago Beceiro arribant al descans amb este advantatge mínim. En el segon temps Javi Serra, en una gran jugada feia el segon però tan sols cinc minuts després Forgás reduia distàncies i li donava emoció a l’encontre amb dos equips que lluitaren a fons fins el final per la victòria.

Al final els tres punts es quedaren en el Suñer Picó i ja son tres els encontres en els que Marc Garcia no coneixen la derrota.