Gemma Alós aposta per «transformar» Alzira i per «revitalitzar» el seu comerç

0
630
Alós arropada pels secretaris general i comarcal del PSPV a més d’alcaldes i alcaldesses de la comarca

La candidata a l’alcaldia pel PSPV, Gemma Alós que s’ha presentat este migdia en societat pretén «transformar Alzira» i «revitalitzar el seu comerç».

Davant prop de 200 miloitants i simpatitzants, Alós ha remarcat a la Plaça de la Constitució que «estem davant una gran oportunitat per a fer una Alzira en la que el centre siga la gent». En la que cal «potenciar i fomentar el comerç local i de barri, a més del consum». També ha apostat, en la seua intervenció, per «ajudar» als emprenedors i per «prioritzar a la joventut perquè puga independitzar-se amb sous dignes».

L’alcaldable socialista s’ha compromés en lluitar per «resoldre la problemàtica de les inundacions», per «modernitzar i transformar una ciutat que siga inclusiva i vanguardista» i en que «siga atractiva i puga generar oportunitats».

Gemma Alós ha estat recolçada pel secretari comarcacal Carles Arqués i pel secretari general del PSPV, Carlos Fernández Bielsa, a més de pel president de la Mancomunitat de la Ribera Alta i per alcaldes i alcaldesses de l’Alcúdia, Benifaió, La Pobla Llarga i Llaurí entre altres, així com pel secretari general de la UFT comarcal Raül Roselló.