Alzira encén hui les llums de Nadal amb 120 arcs lluminosos

0
377

Alzira encendrà esta vesprada les llums de Nadal que tornen, com cada any per estes dates, a il·luminar les places i carrers de la nostra ciutat.

La decoració d’enguany compta amb més de 120 arcs lluminosos de diferents models, amb dissenys innovadors. També cartells, arbres i cels estrelats amb un total de 522.073 LED. Tota la instal·lació compleix amb la normativa vigent i està protegida contra sobre tensions. A més esta instal·lació lumínica disposa de dispositius que deixen sense funcionament les llums que puguen patir algun tipus de trencadura per efecte del vent.

L’Associació Empresarial d’Alzira, com els últims anys, ha realitzat les seues propostes, entre les quals ha estat l’avançament en l’encesa de les llums a este divendres, coincidint amb el Black Friday, per tal d’incentivar als clients a fer unes compres de Nadal més atractives i agradables.

El regidor Fernando Pascual, responsable de Serveis Urbans, ha manifestat que: «Un dels objectius d’este ajuntament és fer d’Alzira una ciutat sostenible i amb recursos que afavorisquen el respecte pel medi ambient. Com fins ara, hem pres mesures per estalviar en el consum de la llum canviant la il·luminació tradicional per enllumenat LED. En la mateixa línia, els llums de Nadal instal·lats als carrers i places de la nostra ciutat, també són de LED de baix consum.»