Alzira Ràdio repassa la història de la Societat Musical

0
120

En clau de sol, el programa d’Alzira Ràdio que repassa la història de la Societat Musical

 

L’emissora municipal Alzira Ràdio, estrenava el passat dijous 17 de novembre al 107.9 fm, el programa En clau de sol conduit per David Chordà.

 

Cada dijous a les 19 h i els diumenges en re difusió a les 10 h es reproduiran durant una hora i mitja actuacions dels 54 anys d’història de la Societat Musical d’Alzira. En el segon programa, que s’emetrà esta vesprada podrem escoltar els concerts realitzats per les bandes juvenil i simfònica el passat cap de setmana en la celebració de la festivitat de Santa Cecilia.

 

En el primer programa es vam gaudir del Certamen de València de 1988 en el qual la banda alzirenya va obtindre un primer premi i el Don Joan de Strauss interpretat en 1984 en el primer certamen de bandes de la Ribera Alta, així com una entrevista a la presidenta de la Societat Musical, Loreto Petit Pérez. Esta primera entrega es pot escoltar en el podcast En clau de sol en l’app Ivoox al qual els usuaris es poden subscriure de manera gratuïta.

 

El regidor de comunicació, Xavi Pérez, ha mostrat la seua satisfacció perquè “l’emissora pública mostre a la ciutadania les actuacions de la principal associació cultural de la capital riberenca”. Durant més de 50 anys de vida s’ha convertit en una de les més importants associacions musicals de la Comunitat Valenciana. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i per les aules del seu centre professional i de l’escola d’educands han passat centenars d’alumnes, que molts d’ells formen part de les plantilles de les principals orquestres, bandes, escoles i instituts d’Espanya i de l’estranger.

Els interessats a seguir este programa ho poden fer al dial 107.9 de la fm,  per internet en www.alziraradio.com en directe o en els podcast disponibles a Ivoox