Hernández no creu que la direcció del PP impose a Elena Bastidas ni cap altre candidat a Alzira

0
652

El president local del PP i portaveu del Grup Municipal Popular d’Alzira, José Andrés Hernández assegura estar «tranquil» respecte a ser de nou l’alcaldable de la seua formació a les pròximes eleccions municipals, encara que reconeix que li «molesta» que li ho pregunten molt sovint.

I és que des de la direcció del partit tenen dubtes i cada dia apareixen més rumors sobre la possible búsqueda d’un candidat o candidata alternatiu a Hernández. Alzira, junt a Torrent i Sagunt es troba entre els municipis més importants de la província de València en els que no està decidit encara l’alcaldable.

«En Alzira la unitat és total i seria impossible que el partit ens impose un candidat sense comptar amb la militància local», advertix el máxim dirigent popular alzireny. Recorda que en 2019 la seua elecció va tindre lloc al mes de febrer «i l’ausència de l’actual alcalde, Diego Gómez ens dona un marge per endarrerir l’elecció, a més que falten el 40% dels alcaldables», manifesta Hernández a Riberaexpress.

Respecte a la possibilitat que el Comité Electoral Regional, que és el que té la última paraula, aposte per Elena Bastidas, actual diputada a les Corts Valencianes i exalcaldessa d’Alzira, el jove advocat alzireny considera que «ella va cobrir una etapa, a més que la nostra relació és perfecta, em parlat recentment i en breu vindrà a donar una roda de premsa sobre els pressupostos de la Generalitat 2023″.

La direcció local del PP ha previst constitutir el Comité Electoral Local «després de les festes de Nadal perquè faça la proposta del candidat al Regional, donat que encara no s’han complit els terminis».

Debat important

Preguntat per la possible incompatibilitat, cas de ser elegit alcalde, amb el seu despatx d’advocats, José Andrés Hernández, ho ha qualificat com que «este debat és important» i afegix «compatible és però es tracta d’una decissió molt important donat que la meua situació actual no és la de fa quatre anys, ara tinc varios treballadors i molts clients». A este respecte el regidor alzireny lamenta que «la política estiga montada per a viure d’ella, sembla que només poden ser polítics els funcionaris i no és correcte viure de la política».

Hernández veu la política «com un hobby en el que m’he implicat molt per la meua ciutat». I al final de l’entrevista insistix en qué la possible recerca d’un candidat alternatiu «sols és una faula (bulo), el primer enganyat seria jo, no té cap sentit sobre tot perquè una imposició es faria a costa de dividir el partit en Alzira».

Poques possibilitats

Però alguna font molt pròxima al PP local consideren que Hernández «té poques possibilitats per a repetir com a candidat donat que està xulexant a la direcció del partit». I posen com exemple que haja «contraprogramat» fent coincidir la data del sopar de Nadal del PP d’Alzira, amb el de la província que tindrà lloc a Ontinyent; el 2 de desembre a les 21 h és la convocatòria en els dos casos.  Discrepen respecte a la unitat del partit en torn a la seua candidatura i asseguren que «les relacions entre José A. Hernández i Elena Bastidas només son de cortesia protocolària«.

Ara bé sembla que Bastidas no serà la pròxima alcaldable perquè «no ho té gens clar». Fins i tot l’han aconsellat que «no té res a guanyar i sí molt a perdre, mai segones parts foren bones, és una etapa tancada» diuen.

Així a falta de 6 mesos per a les pròximes eleccions municipals el PP d’Alzira careix de candidat i el que pretén postular-se «té motius per a estar neviós», segons estes fons.