El Col.lectiu 8-M d’Alzira convoca una protesta contra la violència masclista

0
51

Una manifestació a la plaça Major d’Alzira per a commemorar el 25-N, Dia
Internacional per l’Eliminació de la Violència cap a les Dones
El Col·lectiu 8-M d’Alzira convoca a la ciutadania a sumar-se a una manifestació per a commemorar el 25 de novembre, Dia Mundial per l’Eliminació de la Violència cap a les Dones. El punt d’eixida és la plaça Major a les 18.30 hores, amb el recorregut circular: c/Pérez Galdós, pl. Alacant, av. del Parc, Hort dels Frares i confluir a la pl. Major.

Tot seguit es llegirà un manifest de denúncia per la violència exercida cap a la meitat de la població mundial, les dones, només pel fet de ser-ho.
El Col·lectiu 8-M d’Alzira fa una crida a la participació en la manifestació des del lema “Perquè la violència masclista existeix i ens mata” i amb la consigna de vestir roba negra i/o morada, i portar un fanalet o una llanterna.

Aquesta manifestació serà una de les moltíssimes més que ompliran els carrers arreu del món per a alçar la veu per una vida lliure sense discriminació ni violència.
El Col·lectiu 8-M d’Alzira som una representació de la ciutadania i està format per les agrupacions següents: Fundació Cepaim, Grup Dones EncuentraTe, Amnistia Internacional Grup la Ribera, Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira, Col·lectiu Unió per les Pensions d’Alzira i Ribera en Bici-Ecologistes en Acció.