L’Alzira FS continua en llocs de play off tot i perdre a Ferrol

0
73

El tècnic de l’Alzira FS Braulio Correal encara no ha trobat l’antídot per controlar a Adri, la figura de O Parrulo que al igual que la temporada pasada en Ferrolo va ser decissiu en la derrota del conjunt riberenc.

El Family Cash Alzira sols aguantà el primer temps en el que va anar contrarestant cada gol que anotaven els gallecs, així primer, Rubi, després Gon Castejón i a dos minuts del descans Carlitos feia el 3-3 amb els finalitzà el primer temps. Però en la segona la falta d’encert de l’Alzira els condemnà perquè mentre no anotaren cap gol els de Ferrol anotaren tres més per acabar l’encontre amb un contundent 6-3.

Els dos pròxims partits també seran complicats; la pròxima jornada en Castelló front el Bisontes i la següent al Palau davant el Sala 10 Saragossa.

Tot i la derrota el Family és quart amb 19 punts a dos sel segon i amb un matalàs de tres punts respecte a Àfrica Ceutí i Bisontes que ocupen la sexta i sèptima posició en la classificació.