La pissarra del nou tècnic de l’Alzira li dona tres valuosos punts en Lleida (0-1)

0
361

La UD Alzira ha aconseguit esta vesprada tres importants punts a Lleida en guanyar per 0-1, fet que el fa ixir dels llocs directes de descens.

El gol l’ha anotat Marenyà en el minut 22 en rebre una bona assistència d’Àlvaro.

La pissarra de Marc Gaarcia s’ha deixat notar fins el punt que el tècnic del conjunt català reconeixia davant els micròfons d’Alzira Ràdio que «ens han superat a nivell tàctic, és la primera vegada que em passa esta temporada, m’ha sorprés una variant nova que que no havi vist».

Segon partit davall la direcció de Garcia i el conjunt blaugrana que suma quatre punts i comenÇa a fugir de la part més baixa de la classificació. El pròxim diumenge s’enfrontara a l’Olot en el Suñer Picó, un equip que es troba en llocs de descens.