Intercanvi entre Volem Teatre d’Alzira i el grup de San Quirze del Vallés

0
142
Els dos grups teatrals en San Quirze del Vallés

Volem Teatre, de La Tarumba, ha obert un espai d’intercanvi teatral amb el grup de San Quirze del Vallès i per aqueixa raó el 5 de novembre el grup alzireny va estar allí, actuant en La Patronal.

Es va omplir el teatre posant en escena «La Tasca del Sifoner», escrita
i dirigida per José Rubio.
Han ajudat tots dos ajuntaments, tant el de San Quirze del Vallès amb
Elisabeth Oliveras com a alcaldessa, com el d’Alzira amb Diego Gómez com
alcalde i el regidor de cultura Alfredo Aranda.
És per això que el dissabte que ve 26 de novembre Onze al Teatre, el grup de San Quirze, ens portarà a la casa de la cultura «Que ve en Pitarra!» una obra còmica dirigida per Eloi Falguera i Toni Guillamon.
El preu és de 3€ l’entrada general, la reduïda són 2€ i per als estudiants 1€.
Després de 8 anys de vida de Volem Teatre, i dels quals en els quatre últims s’han fet diversos intercanvis teatrals en Socuéllamos, s’ha decidit obrir aqueixa porta a més llocs com ho és San Quirze i a més oportunitats. Esperem en un futur que no sols siga un intercanvi teatral sinó també musical o de dansa, entre altres.
Com ja s’ha dit abans, «Que ve en Pitarra!» és una comèdia que tracta sobre la companyia teatral de Pitarra que per a arribar al seu destí i representar el seu últim gran èxit ha de passar per San Quirze, on ocorreran una sèrie de situacions. Què passarà? Només es pot saber anant a gaudir d’aquesta obra que ens tenen preparada amb tanta emoció.