Alzira ha reconegut l’esport local amb la VII Gala de l’Esport

0
359
Lucia Aguado
Alberto Utrillas en el centre de la imatge
L’acte ha estat apadrinat per esportistes d’elit com Julio Cortés, José Cabanes (Genovés II), Amparo Baixauli i Almudena Muñoz. S’han atorgat el premi al millor esportista alzireny 2022, Alberto Castrillo. La millor esportista alzirenya ha estat Lucia Aguado. La màxima distinció a la carrera esportiva i guardó Illa del Xúquer enguany és per a Maria Isabel Balaguer.
A l’acte han assistit el regidor d’Esports, Fernando Pascual, la primera tinent d’alcalde, Sara Garés, el regidor de Festes, Xavi Pérez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda i la regidora de Sanitat, Gemma Alós. També han estat presents els regidors José Andrés Hernández, Rubén Palau, Miguel Vidal i Ricardo Belda.