L’Alzira FS preferix el Barça o l’Inter en la Copa del Rei

0
277

Ja està configurat el quadre d’octaus de final de la Copa del Rei de futbol sala que es disputaran la pròxima setmana. Finalment son quatre els equips de 2ª divisió que han aconseguit el passaport, a l’Alzira FS, se li han afegit el Burela, Sala 10 Saragossa, que eliminà en la tanda de penals un dels favorits com és el Pozo Murcia a més del Peñíscola que va eliminar al Real Betis.

Els 12 conjunts restants son de 1ª divisió; Inter, Córdoba, Ribera Navarra, Industrias Santa Coloma, UMA Antequera, Levante, Noia, Xota, Jaén i Jimbee Cartagena, als que s’afegixen el Barça i Palma Futsal que quedaren exents en l’anterior ronda.

El capità del Family Cash Alzira, Gon Castejón preferix  dos equips de campanetes com el lider actual i campió de l’anterior temporada, el Barça junt l’Inter, segons declarà ahir a Alzira Ràdio. En declaracions a Riberaexpress el president del club, Vicent Fontana, coincidix amb el jugador, tot i que cas de no ser estos destacats conjunts els que li corresponguen en el bombo, la seua preferència seria un dels equips de menor nivell per gaudir de mes oportunitats per passar a quarts de final.

El rival dels riberencs serà, a bon segur un equip de primera entre els que es troba el Levante, a més del Noia i Antequera que l’any passat s’enfrontaren al Family Cash en 2ª divisió.

Ahir els de Braulio Correal gaudiren de descans després la gesta d’eliminar al Manzanares FS (sext classificat en 1ª), hui tornaran als entrenaments per preparar la complicada visita al Ferrol contra O Parrulo que es troba només a un punt dels alzirenys. El conjunt gallec va caure eliminat ahir pel Jaén (2-5). Però la partida del dissabte serà «duríssima, arran el desgast que hem patit contra Manzanares, ara bé intentarem traure algo positiu després d’haver fet els deures contra El Valle i Gran Canaria».

Un equip compromés en defensa

Correal es mostrava més que feliç al final del partit en haver aconseguit «derrotar per primera vegada a un equip de la màxima categoria en partit oficial, en el que disposarem de més ocasions que el rival».

El tècnic d’Alzira elogià el mèrit del seus alumnes per aguantar els últims sis minuts jugant contra cinc; «teniem davant un primera amb molta qualitat de passe». Tot i haver encaixat només un gol durant els últims tres encontres disputats al Palau, Correal no llança les campanes al vol,»ens queda molt de treball per fer», ara bé es mostra satisfet de tindre «un equip molt compromés en defensa», una exigència innegociable per a l’excel.lent mister valencià.

Siga el rival que siga el que és segur és que l’equip tindrà al seu costat a una gran, sorollosa i nombrosa afició que fins i tot podria superar els 2.000 decissius espectadors en la victòria contra el Manzanares.