El Palau d’Esports d’Alzira pot acollir La Supercopa d’Espanya de futbol sala

0
165
Vicent Fontana, Fernando Pascual i Javier Lorente (RFEF) en el Palau d’Esports

El director de la primera i segon divisió de la RFEF Futsal, Javier Lorente, el president de l’Alzira FS, Vicent Fontana i el regidor d’Esports, Fernando Pascual s’han reunit per tal de «valorar» conjuntament la possibilitat que el Palau Municipal d’Esports puga acollir la celebració de la Supercopa d’Espanya de futbol sala.

Esta reunió es va realitzar coincidint amb el partit de Copa del Rei celebrat a la nostra ciutat el passat dimarts contra el Manzanares. Valorades les condicions de la RFEF per poder acollir este esdeveniment esportiu, els tècnics municipals conjuntament amb el club Alzira Futbol Sala «han decidit acceptar la invitació i treballar en positiu perquè Alzira torne a ser referent nacional en el seu àmbit esportiu», segons Pascual.

Lorente, a la seua visita, va destacar el bon estat del Palau per acollir una competició nacional d’estes característiques.

Tant el club com l’Ajuntament tenen la il.lusió de poder acollir «un event tan important per a la nostra ciutat», segons Pascual. La competició es disputarà els dies 7 i 8 de gener de 2023.

Els equips Barça, Movistar Inter, ElPozo Murcia i Besoccer UMA Antequera son els que, es jugaran el títol a Alzira.

L’any 2023 per al futbol sala començarà amb un campió en els primers dies. El 7 i 8 de gener es disputarà la Supercopa, que una temporada més tornarà a comptar amb el format de Final Four amb quatre equips i en la qual lluitaran pel títol; Barça, Movistar Inter, El Pozo Murcia Costa Cálida i Besoccer UMA Antequera.

Els blaugranes, vigents campions, arriben també com a vencedors en la Lliga i en la Copa d’Espanya de la temporada 2021-22. L’altre equip que va alçar el títol va ser el Besoccer UMA Antequera, que va guanyar la Copa del Rei quan militava encara en Segona Federació Futsal. Per part seua, El Pozo Murcia Costa Cálida té la seua plaça en aquesta Supercopa per ser finalista de la Copa d’Espanya, mentre que el Movistar Inter la va obtindre per la seua segona plaça en la Lliga regular després del Barça.

L’Alcalde, Diego Gómez que tornarà el pròxim dilluns a Alzira ha donat, segons Pascual el seu vist i plau, per tal de «complir tots els requisits que marca la federació». Així el consistori ja s’ha ficat en contacte amb hotels de Gandia i València per poder hospedar als quatre equips, a més d’enllestir altres millores com l’enllumenat per poder transmetre els partits en les millors condicions.