El concurs d’aparadors comercials d’Alzira incorpora dos noves categories

0
233

 

  • La votació popular per Facebook estarà oberta fins el 9 de desembre

 

El Concurs d’Aparadors comercials complix enguany 22 anys i incorpora dos premis nous.

 

El primer d’ells és el Premi d’Artesania, que reconeixerà els aparadors amb un treball manual més evident i el segon, el Premi a la Integració de Producte, que valorarà la integració del producte principal amb la resta d’elements de l’aparador.

 

El primer premi serà de 800 euros i suposarà la participació gratuïta en la Fira Comercial de 2023. El segon premi tindrà una dotació de 500 euros. El tercer de 300. I la resta de 150 euros. Tots els premis seran abonats a la Targeta d’Alzira, una iniciativa que es va posar en marxa amb l’objectiu que estes ajudes repercutisquen en un estímul a l’economia i al comerç local. A banda d’estos premis, hi haurà dos més que es concediran per votació popular a través de Facebook, per a la qual cosa els establiments comercials interessats hauran d’enviar una foto del seu aparador al correu de comunicació d’IDEA.

 

La participació està oberta fins al 9 de desembre. El dimarts 13 de desembre, el jurat visitarà els aparadors per a fer la valoració, i finalment, els premis es lliuraran al Saló de Plens de l’Ajuntament el dimecres 21 de desembre.

 

Com cada any el Servei d’emprenedors i assessorament empresarial d’IDEA, organitza este concurs i el lliurament de premis als comerços, que a més es pot seguir en directe a través de les xarxes socials de Idea.