Una família d’Alzira salva la vida a quatre gossets abandonats junt a un contenidor

0
1643

Àlex Iñigo, un xaval de 17 anys que junt la seua novia passà el diumenge junt a un contenidor de fem pròxim al Forn de Carrascosa, va escoltar els gemecs de bebés de gossets. Era migdia i els quatre estaven dins d’una bossa a les rodes del propi contenidor. S’apiadà d’ells i sel’s emportà al xalet on viu en esta partida d’Alzira junt els seus pares.

Quique i Esther observaren que «es trobaven gelats i desmaiats», de segjuida els taparen amb una manta i es traslladaren a una farmàcia per poder alimentar-los. La farmacèutica els proporcionà llet per a bebés i un biberó amb la que els alimentaven cada dos hores. Es ficaren en contacte amb la Policia Local d’Alzira que es va posar en contacte amb una protectora valenciana amb seu a Carlet. A les 9 de la nit dos joves d’esta protectora els arreplegaren per fer-se càrrec de la seua manutenció.

Esta família alzirenya lamentava «el mal cor» dels que abandonaren a este mascotes acabades de nàixer, però que gràcies a la seua soldiaritat han pogut salvar la vida i es troben ja calentets, alimentats i recuperats.