Un gegant Alzira FS elimina al Manzanares (2-1) de primera de la Copa del Rei

0
300
Castejón protagonista destacat del partit amb l’assistència del primer gol i materialitzant el de la victòria
Alegria desbordant dels seguidors al final de l’emocionant partit

Espectacular, competit i sobre tot emocionant ha sigut el partit en el que l’Alzira FS ha eliminat al Manzanares de la 1ª divisió de la Copa del Rei gràcies a un gol de Gon Castejón a falta de mig minut per arribar al final en el Palau d’Esports davant prop de 2.000 espectadors.

S’avançà el conjunt manxec en el minut 10 mitjançant Matamoros, però en el 18 Carlitos arredonia la millor jugada del partit protagonitzada per Castejón. La primera part ha estat molt competida tot i que els de Braulio Correal disposaren de més ocasions que el rival que ha tingut en el seu guardameta el jugador més destacat. Amb empat a un gol arribà el descans.

Als espectadors que animaren com sempre els esperava lo millor una segona part amb moltes alternatives però en el que el porter visitant semblava que amargaria la nit als seguidors. A falta de 6 minuts el Manzanares començà a jugar de 5, a un ritme endiablat que posà a prova l’escel.lent defensa del Family Cash. Amb el públic en peu i el cor en un puny s’arribà a l’últim minut, i quan ja semblava que era inevitable la pròrroga, Castejón tallà un pase del rival i amb sang freda envià el baló a les malles davant el deliri dels seguidors locals.

Gol i victòria (2-1) que suposa el bitllet per a la següent eliminatòria de la Copa del Rei.