Les associacions veïnals d’Alzira demanen el suport d’Alós, Pérez i Belda

0
195
Agustin Pérez candidat a l’alcaldia d’Alzira per Podem

Perquè le seues formacions en el Congrés aproven la partida que amplie el barranc de la Casella 

 

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira, agraeix, i aplaudeix, les esmenes als Presupuestos Generales del Estado 2023 registrades pels partits Ciudadanos, Compromís, Esquerra Republicana  i Popular al Congreso de los Diputados, per tal de que els PGE2023 incloguen la demanda aprovada per unanimitat per la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Alzira, el passat vint-i-cinc de maig, en la que instaren al Gobierno Español a consignar 26 milions d’euros amb els que finançar les obres d’ampliació del barranc de La Casella per a que puga desaiguar i no provoque més inundacions.

 

La FaavvAlzira demanà ajuda als Diputats i Senadors elegits per València per que gestionaren la inclusió de la partida finalista als PGE2023, però el  Gobierno Español, PSOE+UP lliurà al Congreso el Proyecto de Ley de PGE2023 ignorant la demanda del Consistori Alzirenc, sense consignar cap partida concreta per ampliar el barranc de La Casella. Per eixe motiu, els partits no presents al Gobierno Español han presentat les esmentades esmenes per al seu debat i votació per a consignar els vint-i-sis milions d’euros per acabar amb les inundacions a la ciutat d’Alzira.

 

 Els grups parlamentaris presentadors de les esmenes, agrupen a 122 diputats. Insuficients per a guanyar la votació.

 

Com que l’any vinent les alzirenques haurem de triar, d’entre les llistes presentades pels partits, per elegir una nova Corporació, la FaavvAlzira, ha demanat l’ajuda dels Candidats a l’Alcaldia d’Alzira, Gemma Alòs, del PSOE, i Agustín Pérez de PODEMOS, ambdós presents al Gobierno Español, com a Ricardo Belda en l’oposició des de VOX, per a que intercedisquen davant els portaveus dels seus respectius partits a la Comissió dels Pressupostos, que es reunirà dimecres 16, a les 9 del matí, en el sentit de  que, ja que no han consignat la partida finalista ni presentat esmena, voten favorablement les esmenes presentades en suport a l’acord unànime de la Corporació Municipal, i així obtindre els vots necessaris per aprovar-les. Oferint-los així la possibilitat de superar el desavantatge d’encapçalar la llista que ha votat en contra de consignar la partida finalista per acabar amb les inundacions d’Alzira.