Un Alzira més que digne cau eliminat per l’Athletic (0-2) al Suñer Picó

0
472
Més de 4.000 espectadors han omplit pràcticament el Suñer Picó en esta nit història per a l’Alzira

Els Tigres del Xúquer s’han pujat a les barbes dels Lleons de San Mamés tot i que han  caigut amb molta dignitat per la major pegada de l’Athletic (0-2) en esta primera eliminatòria de la Copa del Rei.

Els alumnes de Valverde començaren el partit amb molta intensitat per avançar-se en el marcador, creant més d’una ocasió, la més clara de Villalibre a boca de canó que ha salvat un excel.lent Lluís Andreu. Però en el 16 Berenguer aprofità un  forat en el centre de la defensa i es colà com un obús per a batre tot sol al guardameta local. L’Alzira nivellà poc a poc el domini però a les acaballes de la primera part desbordaren per banda esquerra a la defensa i Nico Williams aprofità el rebuig del seu mateix remat per fer el segon i definitiu.

Però el millor encara estava per passar, els xavals de Marc Garcia ixqueren molt més desinhibits i ficaren a prova al meta Agirrezabala que salvà ocasions claríssimes de gol com les d’Álvaro, Pitu i altres. Lamentablment la pilota no vullgué entrar en la gàbia dels lleons i els tigres foren acomiadats amb una gran ovació pel seu bon joc i esforç.

El migcampista Javier Soler declarava als companys d’À Punt que «hem entrat els jugadors al vestidor amb una cara de felicitat tot i perdre perquè en la segona part hem sotmés i superat a tot un Athletic de Bilbao».

Més enfadat estava el jove tècnic Marc Garcia; «m’en vaig enfadat perquè no hem marcat, hem fet una bona segona part, ens hem atrevit a tindre més el baló i estic convençut que anem a salvar la categoria».

Ambient festiu al Suñer Picó amb uns 4.000 espectadors que quasi han omplit l’estadi amb majoria de rogi i blancs però més sorollosos els alzirenys que en el segon temps han disfrutat de l’excel.lent joc dels blaugranes, que per moment semblaven de 1ª divisió.

Alineacions:

UD ALZIRA: Lluís Andreu; Abraham, Soler, Kaiser, Solbes; Javi Serra, Cortijo, Marenyà; Álvaro, Pitu i Iago Beceiro.

Jugaren també: Ramón López, Zarzo, Lado, Sergio Magariño i David Marzá.

ATHLETIC CLUB: Agirrezabala; De Marcos, Vivian, Iñigo Martínez, Yuri; Vesga, Ander Herrera, Nico Williams, Berenguer, Raúl García; i Villalibre

Jugaren a més: Iñaqui Williams, Unai Vencedor, Lekue i Guruzeta.