L’Alzira FS guanya amb un solitari gol de Rubi al Gran Canaria i ja és segon

0
176

Treballada victòria del Family Cash Alzira davant el Gran Canaria (1-0) que no semblà ser el cuer de la classificació i en canvi demostrà moltes virtuts sobre tot defensives.

Però el conjunt de Braulio Correal en mantindre per segon partit consecutiu al Palau la poteria a zero, es feia amb tres importants punts gràcies a un misil de Rubi a 53 segons de la fí del primer temps.

L’Alzira FS dominà absolutament el partit durant tot el segon temps però l’excel.lent defensa canària i la falta d’encert local evitaren la sentència. L’equip de Las Palmas ho intentà jugant de 5 els últims quatre minuts però afortunadament no va poder empatar tot i disposar d’una bona ocasió a falta de dos minuts a l’estabellar un tir en el travesser de la porteria de Nacho Serra.

Amb esta victòria el conjunt de la Ribera ocupa la segona posició en solitari amb 19 punts i ja supera en quatre al sect classificat.

Però la pròxima setmana deurà pujar dos complicats ports; primer el dimarts al Palau contra el Quesos Manzanares de 1ª en partit de Copa del Rei i dissabte en lliga contra O Parrulo Ferrol a terres gallegues, un rival directe pels llocs de play off.