El Cebollero de Villena el primer seguidor de l’Athletic en arribar a Alzira

0
1736
L’utiller Toni Correas este matí en el vestidor de la UD Alzira
Penyistes de la penya Gainza Cuenca) la més antiga de les de l’Athletic
Magnífic aspecte el que presenta hui l’estadi Lluís SUñer Picó per a rebre a l’Athletic Club de Bilbao

Eeren poc més de les 9:30h d’este matí i José Giner, més conegut pel «Cebollero» ja estava en Alzira, concretament a les rodalies del Suñer Picó on havia quedat amb un penyista de Belmonte.

Giner és el president de la penya Karajo de Villena i esperava al seu amic ataviat completament de roig i blanc amb la txapela vasca junt a un antic wolsvagen descapotable tunejat al complet, naturalment amb els colors de l’Athletic Club de Bilbao. A partir d’ahí ha començat un recorregut pels bars alzirenys fent temps fins les 21h, hora prevista per a l’inici de l’històric encontre entre els Tigres del Xúquer i els Lleons del Nervión. A migdia se li han afegit una trentena de penyiste de la penya Gainza de Minglanilla (Cuenca) la més antiga del conjunt vasc que ha animat la plaça Major amb crits de suport a l’Athletic i també a l’Alzira.

El Cebollero ha sigut protagonista, també, d’una de les anècdotes d’este enfrontament; el passat dimecres arribà a les portes de l’estadi intentant comprar dos entrades, sols hi havia una persona que li va fr saber on podia adquirir-les, afortunadament  per a ell l’interlocutor no era altre que el president de l’Alzira, Juan A. Sanjuán que va tindre el detall de proporcionar-li les entrades, l’hinxa roig blanc ho recordava este matí amb agraïment.

Un Suñer «espectacular»

Per cert que al segon equip espanyol amb més copes li espera un Suñer «espectacular», així qualificava un treballador de la UD Alzira l’estat del terreny de joc que ha absorbit sense cap problema els 90 l/m2 que caigueren entre divendres i dissabte a la capital de la comarca.

Eren les 9 del matí i l’utiller, Toni Correas es trobava al vestidor blaugrana colocant amb tot el mimo la indumentària de l’equip de Marc Garcia, que lluny d’estar preocupats per un rival tan qualificat es mostra convençut «d’eliminar a l’Athletic». En el vestidor hi ha una pissarra feta per alumnes del col.legi La Purísima d’Alzira on diu «Ànim Campions».

El conjunt vasc no es fia gens ni miqueta de la UD tot i la enorme diferència de categoria i de pressupost així que han vingut amb tots els seues efectius amb el Txingurri Valverde i el nou president del club, Jon Uriarte al capdavant.

Els lleons convocats, inclosos els internacionals Unai Simón i els germans Williams, son;

Unai Simón, Julen Agirrezabala, Vivian, Iñigo Martínez, Yeray, Vesga, Berenguer, Sancet, Iñaki Williams, Muniain, Nico Williams, Guruzeta, Lekue, Vencedor, Yuri, De Marcos, Zárraga, Villalibre, Capa, Raúl García, Ander Herrera, Balenziaga y Aitor Paredes.

Tots ells es troben des de ahir a terres riberenques, concretament a l’hotel Galiana de La Barraca d’Aigües Vives on afilen les garres fins l’hora de l’encontre.

Tot preparat al coliseu alzireny per a la gran festa futbolística d’esta nit que coincidix amb el mes del centenari de la UD Alzira.