L’Athletic finançarà la tercera part del pressupost de la plantilla de l’Alzira

0
799

La UD Alzira ja ha venut el 75% de les 4.500 entrades del partit d’este diumenge de Copa del Rei contra l’Athletic Club, que ha posat a la venda aixó significa que podria recaudar, al menys, 90.000 euros. Quantitat que suposa la tercera part del cost de la plantilla de jugadors i tècnics que s’eleva a 268.000€.

Directiva local havia fet una «reducció considerable» en el pressupost davant el dèficit de l’anterior temporada, segons reconeixia el president del club Juan A. Sanjuán en l’assemblea del passat mes de juliol.

Ara «amb el bon ritme de venda d’entrades» es mostra optimista i ja aventura que al final de la 2022-23 «no hi haurà dèficit». A la recaptació del diumenge s’unixen les excel.lents entrades regitrades en les eliminatòries de la Copa Federació a més dels 30.000 euros percebuts per la seua condició de finalista.

Reforçar l’equip

Així Sanjuán ja pensa en «reforçar» el conjunt que des de fa apenes dos setmanes entrena el jove alzireny Marc Garcia; «els nous jugadores que firmem en el mercat d’hivern seran de l’absoluta  confiança del tècnic», assegura el president que també es mostra quasi tan optimista com el míster de cara a l’enfrontament davant els lleons de San Mamés; «somniar és gratis» declarava a Riberaexpress.

El màxim mandatari blaugrana considera que el preu de les entrades «no és car» donat que «el muntatge d’este encontre té un gasto enorme com els 30 membres de seguretat que hi hauran a l’estadi» I afegix que «es tracta d’un partit únic», després de comparar amb els preu que ficà l’Alcoyano davant el propi Athletic fa dos temporades amb 90€ en tribuna i 70€ en general, front a les 60 i 40 d’Alzira. «Hem volgut premiar als abonats amb preus prou assequibles de 40€ i 20€ respectivament«.

La directiva ha reservat el fons nord, amb unes 800 localitats, per als aficionats del club vasc i repetix que «la venda va a bon ritme» encara que estima que «no es completarà l’aforament del Suñer Picó amb un total de 4.750 seients, 250 d’ells reservats als jugadors de l’escola blaugrana.

A pocs metres del riu els Tigres del Xúquer velen armes per enfrontar-se en un duel a vida o mort als Lleons del Nervión.

Riberaexpress