El Perelló, Sueca i Riola superen els 60 l/m2 mentre Albalat, la Casella i Alginet els 50

0
1456

La DANA ha descarregat fins les 7 i mitja del matí destacades precipitacions en la costa de la Ribera i en alguns municipis més pròxims a l’Horta Sud, així s’han resgistrat 65 l/m2 a El Perelló, 64 a Sueca i 62 l/m2 a Riola. Els seguixen els 57 l/m2 d’Albalat, els 54,5 de la Casella i els 53,5 l/m2 acumulats des de ahir per la vesprada quan arribà la tempesta a la nostra comarca.

També ha plogut de forma considerable a Cullera, Carlet, l’Alcúdia i La Barraca amb 45 l/m2 i han superat els 40 l/m2 Algemesí, Alzira, la Murta (49), Alfarb, Catadau i Les Palmeres. S’han aproximat als 40, en Guadassuar amb 39 l/m2 i Montroi 38 l/m2.

Previsions: les pluges més intenses per a este matí de divendres

Durant este matí de divendres les pluges més destacables s’esperen cap a la zona de la Safor, la Ribera i fins i tot l’Horta. Serà de vesprada quan tot el gros de pluges se centre a Castelló, sobretot en punts del prelitoral i les primeres muntanyes de l’interior. Puntualment, es podran registrar pluges torrencials, acompanyades de tempesta, i poden anar regenerant-se per efectes orogràfics. A la resta del territori podria ploure, però de forma més dèbil i dispersa, encara que puntualment es podria donar algun aiguat intens. Les temperatures baixaran de forma destacable i difícilment superarem els 20 graus enlloc.

Divendres 11

Per a dissabte pareix que la inestabilitat més destacable afectarà la meitat nord del territori. Seran pluges més moderades, però no se’n descarten de fortes. Plourà sobretot la primera meitat del dia, però continuarem amb núvols i amb un ambient humit, amb temperatures fredes per davall dels 20 graus. A Alacant lluirà més el sol i pujaran les màximes.

Sembla que de cara a dilluns ens creuarà un altre front de ponent. Serà un dia dominat pels núvols alts i bufarà ponent moderat a la franja central del territori. De cara a últimes hores de la jornada podria escapar-se algun ruixat a les comarques de l’interior nord.

Riberaexpress / À Punt