Professionals participen a Carlet en el I Congrés de delictes comesos sobre la dona

0
71

Els propers 14 i 15 de novembre es celebrarà a Carlet el I Congrés Provincial de delictes comesos sobre la dona. Una iniciativa impulsada per la Regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Carlet, amb la regidora Carla Cebrian Sánchez al capdavant, i la col·laboració de la Casa de la Dona de Carlet. Amb aquestes jornades obertes a la ciutadania es pretén donar a conéixer la situació de les dones víctimes de violència de gènere des de diferents perspectives, organismes i institucions.

Les jornades comptaran amb reconegudes expertes relacionades amb la matèria abordada, com puguen ser la Fiscal de violència de Gènere dels Jutjats de València, Socorro Zaragoza o la Jutgessa titular del jutjat núm.2 de Llíria, Laura Esteve Mallet. En paraules de la regidora Carla Cebrian “és important que aquest congrés gaudisca de figures referent que ens puguen aportar una visió amplia i experimentada en el tema, sense perdre de vista aquelles experiències més vivencials que ens poden aportar les associacions i els col·lectius locals”.

El Congrés es celebrarà al saló principal del Teatre Giner de Carlet. Cal fer inscripció prèvia per tal de poder participar.