La Policia Local d’Alzira impedix un robatori gràcies a la col.laboració ciutadana

0
2949

La Policia Local d’Alzira ha informat sobre l’actuació que es va portar a terme el passat dilluns, que va impedir que es materialitzara un robatori en una casa de la ciutat.

 

Sobre la mitja nit d’ahir dilluns 7 de novembre,  un veí d’Alzira va telefonar a la Central de la Policia Local del municipi per a donar avís sobre un individu que hauria entrat en un habitatge unifamiliar. Per a portar a terme esta activitat va escalar el mur que separa la propietat de la via pública i va saltar a l’interior.

 

Immediatament després de rebre la telefonada, es van personar tres dotacions d’agents que van comprovar que a més, que a la casa es trobaven els seus propietaris

 

“Volem aprofitar per a agrair a este ciutadà que va alertar dels fets, ja que gràcies a la seua intervenció la Policia Local va poder evitar el robatori. Com ha ocorregut en alguna altra ocasió, un avís de la ciutadania ha estat essencial per a impedir el delicte” ha explicat la regidora de seguretat i responsable de Policia Sara Garés.

 

La Policia Local va poder accedir a l’interior, mentre es custodiava el perímetre exterior. En l’actuació els agents van localitzar a un home de nacionalitat espanyola que s’amagava darrere d’un arbust. Després d’un breu registre se li van confiscar pertinences que els propietaris van reconèixer com a seues, per la qual cosa se li va detindre per presumpta temptativa de robatori amb força i va ser presentat en les dependències de la Comissaria.