Alzira acollira la final de raspall d’èlit femení Lliga Caixabank

0
68

El regidor d’Esports, Fernando Pascual i el tècnic municipal, Enric Taronger han assistit a la presentació d’este torneig que ha tingut lloc a l’Alqueria de Julià a València on s’ha anunciat que el pròxim 17 de desembre Alzira acollirà la final de raspall d’elit femení de la lliga Caixabank.

 

Esta final comptarà amb jugadores i esportistes d’èlit a este esport autòcton. A més també es jugarà el partit on es decidirà el tercer i quart lloc de la lliga.

 

El regidor d’Esports ha destacat que “És un orgull per a la nostra ciutat que la final d’un torneig tan important es realitze a Alzira. A més cal destacar el suport de l’equip de govern a l’esport femení i l’esport autòcton, per això amb este esdeveniment fem valdre tant la figura de la dona esportista com l’esport valencià per excel·lència com és la pilota”.