Excel.lent golejada de l’Alzira FS en El Valle (4-7) amb un final boig

0
98

El Family Cash Alzira avança amb pas ferm en esta lliga en culminar ahir en golejada (4-7) un excel.lent partit dels riberencs a Madrid davant El Valle, tot i que l’encontra tinguera dos minuts finals bojos amb 5 dels 11 gols anotats. Carlistos va ser l’estrela amb un triplet i alguna assistència.

L’inici de l’enfrontament ja va ser clarament visitant perquè en el minut 4 Carlitos i en el 6 Sena a pase del gadità s’avançaren en el marcador. Retallà distàncies El Valle amb Manu en el 8, però en els minuts 9 i 13 Gustavao i Gon Castejón feren que els de Braulio anaren al descans amb una renda important (1 a 4).

En el segon temps tardaren en vindre els gols, Carlisto marcà l’1 a 5 en el 33 i en el 36 el conjunt madrileny comença a jugar de 5. Però arribà el minut 38 i a partir d’açí la bogeria; en apenes 120 segons anotaren primer Dani Gómez, tot seguit Carlitos i repetia Dani Gómez per als de Sanchinarro. En el 39 es colocaren els locals a dos gols 4-6 mitjançant Miguel Rubio, però Peiró evità possibles esglais en l’últim minut anotant el definitiu 4-7.

Cal assenyalar com anècdota que, per problemes logístics, l’Alzira FS jugà amb el tercer equipatge d’El Valle que es portà com un club senyor, així els alumnes de Correal vestiren de verd i no els va anar gens mal perquè amb esta victòria el Family Cash es consolida en llocs de play off, sent el quart classificat, igualat amb el tercer amb 16 punts.