El nou tècnic de la UD Alzira debuta amb un empat davant el Terrassa (0-0)

0
235

El nou tècnic de la UD Alzira, Marc Garcia, ha aconseguit taponar la sangria defensiva de l’equip tot i que no li ha donat el suficient per derrotar al Terrassa (0-0) a l’estadi Lluis Suñer Picó.

El conjunt ha acusat l’esforç de la final de la Copa Federació durant el segon temps però ha sabut mantindre a zero la porteria defesa per Adrián Fernández.

«L’equip ha estat més sòlid a nivell defensiu» ha declarat Garcia als micr+òfons d’Alzira Ràdio» recordant que la meitat de l’equip «està tocat físicament perquè va disputar 120 minuts el passat dimecres contra l’Arenteiro». El jove preparador alzireny vol que els seues alumnes «aprenguen a arribar amb més jugadors a l’àrea rival». I ha afegit que s’ha trobat «bé» esta vesprada a la banqueta del Suñer Picó, «no hi ha massa diferència donat que porte ja dos anys».

Perfí l’Alzira disposarà d’una setmana sencera per preparar el pròxim partit que no és altre que el de la Copa del Rei contra l’Athletic Club de Bilbao el pròxim diumenge a les 21 hores al Suñer Picó. En la lliga viajarà el pròxim dia 20 a Lleida.