Alzira presenta a la seua fallera major «emocionada i il.lusionada» Elena Cebrián

0
693
Elena Cebrián amb les falleres de la seua cort i les FM de les 34 comissions d’Alzira

Alzira ha presentat esta nit a la ciutat a la seua Fallera Major de l’exercici 2023, Elena Cebrián Blasco, que s’ha mostrat «molt emocionada i il.lusionada» en estar el seu càrrec després la recent proclamació a l’Ajuntament.

Ha sigut una nit «increible en un marc incomparable com és el Gran Teatre» ha delcarat la nova reina de la ciutat a Riberaexpress. Elena ha ressaltat a les membres de la seua cort a les que ha imposat les bandes; Aitana Sierra Blasco, Carla Donat Ferrandis, Elena Adrià Tudela, Blanca Soriano Castillo, Marta Martí Palacios i Aitana López Bou.

La Fallera Major de València de l’exercici 2022, Carmen Martin ha actuat de mantenidora.