Un informe jurídic avala el regrés a la gestió integral pública del cementeri d’Alzira

0
428

L’informe jurídic dels serveis tècnics municipals emés este matí avala el regrés a la gestió integral pública del Cementeri d’Alzira, tot i haver sigut convocada, recentment, la seua licitació per a externalitzar este servici municipal.

El responsable dels Serveis Públics, Fernando Pascual (PSPV) havia justificat esta licitació en que durant l’últim ja havia funcionat ja de forma externalitzada en la seua majoria, treballant només tres operaris municipals. «És molt difícil donar un servici públic de qualitat volent tindre festa els caps de setmana» afirmava Pascual a més d’assegurar que els tres treballadors afectats per la externalització «serien recolocats en altres serveis».

Però l’executiva local del PSPV s’oposà, desautoritzant al seu regidor i exigint «la paralització de l’expedient administratiu iniciat». Pascual en declaracions a Riberaexpress ha manfiestat que «acate les directrius del meu partit» i per això ahir demanà als serveis jurídics municipals un informe que avale el retorn a la gestió pública integral del Cementeri, fet que s’ha confirmat este matí.