L’alzireny Marc Garcia sustituïx a Fran Alcoy en la banqueta de l’Alzira

0
705
Marc Garcia junt a Fran Alcoy en el partit contra el Mestalla a l’estadi de Venècia
Fran Alcoy anit en el seu últim partit a la banqueta blaugrana

La directiva de la UD Alzira ha destituït esta vesprada a l’entrenador, Fran Alcoy per «pèrdua de confiança en estar en llocs de descens amb 7 punts de 27 partits», segons ha manifestat a Riberaexpress el president Juan A. Sanjuán. Li sustituix el segon entrenador, Marc Garcia, amb el suport del preparador físic, Diego Villanueva, apenes 24 hores després de la final de la Copa Federació en la que el conjunt blaugrana va perdre davant l’Arenteiro (0-2).

Però el màxim mandatari del club de la Ribera assegura que este resultat «no ha influït» en la decissió de la directiva donat que «ja fa temps que haviem perdut la confiança» amb el tècnic valencià. Sanjuán ha aludit a «la fragilitat defensiva i a que l’equip no té gol». Considera que el moment de destituir a Fran Alcoy era «ara» per «poder planificar la resta de la temporada a temps».

Marc Garcia, que va ser també segon entrenador la temporda anterior amb Dani Ponz, és l’elegit per la directiva; «nosaltres confiem amb ell, la competició dictaminarà la seua continuitat».

Sanjuán reitera que «la decissió ha estat molt meditada» i anuncia que en gener «hi hauran altes i baixes» per reforçar a un equip que «té virtuts i carències», reconeguent que «tota la culpa del baix rendiment no la té l’entrenador».

Marc Garcia, alzireny de 32 anys, debutarà este diumenge com a primer tècnic de l’Alzira davant el Terrassa al Suñer Picó, encontre previst per a les 17 hores.