L’executiva del PSPV d’Alzira s’oposa a l’externalització del Cementeri

0
228

L’executiva local del PSPV-PSOE s’oposa a l’externalització dels
serveis del cementeri municipal La direcció de l’agrupació ha exigit la paralització de l’expedient administratiu que s’ha iniciat.

L’executiva del PSPV-PSOE d’Alzira s’oposa de forma unànime a l’externalització dels serveis que actualment es presten en el cementeri municipal i així ho han manifestat al departament de Serveis Públics i a l’alcalde Diego Gómez. El i les socialistes exigeixen, a més, que es paralitze l’expedient administratiu que està obert i que té com a objectiu la licitació d’aquests serveis.

“La defensa dels serveis i les polítiques públiques són un dels pilars fonamentals que sustenten el treball diari del Partit Socialista i no podem prendre decisions que vagen en contra dels nostres propis valors ni principis” ha manifestat Gemma Alós, Secretaria General del PSPV-PSOE d’Alzira i actual portaveu.
“Evidentment, hem de prestar el millor servei possible a la ciutadania, però per a això no sempre és necessari externalitzar” afirma Alós. L’executiva alzirenya proposa recórrer a la borsa existent per a dotar al cementeri del personal necessari, mantenint d’aquesta manera els llocs de treball públic pertinents.

“No podem permetre la pèrdua de qualitat dels serveis que presta l’Ajuntament, però tampoc podem permetre que les condicions laborals de cap treballador empitjoren. Els socialistes sempre defensarem la gestió pública i en aquest cas no serà diferent” conclou Gemma Alós.
Els socialistes alzirenys iniciaran els pròxims dies un calendari de reunions amb
sindicats i treballadors per a conéixer de primera mà les seues inquietuds.