Els pals condemnen a la UD Alzira a ser subcampió de la Copa Federació

0
292
Aficionats de totes les edats han animat als blaugranes fins l’últim segon del partit

Prop de 2.000 espectadores han assistit a l’històric encontre

No ha pogut ser, els pals i una expulsió injusta d’Álvaro en la pròrroga del partit han condemnat a la UD Alzira a conformar-se amb el subcampionat de la Copa Federació en perdre per 0 gols a 2 contra el CD Arenteiro al Suñer Picó.

Els 90 minuts reglamentaris finalitzaren amb empat a 0 gols, però el conjunt de Fran Alcoi disposà d’alguna ocasió clara com el remat de Kaiser al travesser.

En la primera part de la pròrroga s’avançà el conjunt gallec amb un centre xut que s’enverinà sense que el guardameta Lluís Andreu poguera fer res i poc després el pal esquerre de la porteria visitant repelia un remat de Iago Beceiro quan el guardameta estava batut.

En la segona part de la pròrroga arribà la injusta decissió del col.legiat Ramo Andrés; en la banda esquerra de l’atac de l’Alzira ix el baló fora en treta de banda favorable als blaugranes, el defensa gallec i Álvaro cauen a terra i mentre el migcampista alzireny intentava alçar-se el més ràpid possible per traure de banda el jugador de l’Arenteiro li havia trabat les cames evitant-to, en ixes el defensa fa teatre rebolcant-se sobre la gespa i l’àrbitre lluny de la jugada sorprén a tots mostrant la roja directa al jugador local. Amb 10 l’Alzira es bolcà sobre l’àrea visitant però en un ràpid contracolp els de Carballino feien el segon sentenciant la final.

La UD Alzira ho donà tot el dia del centenari però no va ser suficient davant un rival més efectiu cara a porta.

Magnífic ambient al Suñer Picó amb prop de 2.000 espectadors que també ho donaren tot per ser campions, entre ells un centenar d’aficionats gallecs que tingueren un comportament exquisit.