Enric Casassús (Compromís) aposta per un Carcaixent «sostenible i tolerant»

0
283

El col·lectiu Compromís per Carcaixent va donar el passt divendres el tret d’eixida a la campanya electoral amb la presentació del seu candidat a l’alcaldia, Enric Casassús, en un acte obert a la ciutadania.

Dolors Pedrós, membre del col·lectiu local, va ser la conductora de la vetlada i
l’encarregada de presentar els dos convidats de la nit que acompanyaren Enric durant la seua presentació. En primer lloc va intervindre Joan Baldoví, diputat al Congrés, qui va parlar sobre la importància de la política local, del sacrifici i de la gratitud que al mateix temps aquesta comporta.

Després va ser el torn d’Àgueda Micó, coordinadora nacional de Més-Compromís, que va defensar la vertebració territorial del país i el valencianisme polític de la formació des de la política humil i la defensa dels interessos dels valencians i valencianes.
Ja en el seu discurs, el candidat carcaixentí va aprofitar per agrair, tal i com descriu el seu lema “il·lusió renovada”, la il·lusió que el col·lectiu local ha dipositat en ell per continuar amb el projecte del partit valencianista a les eleccions municipals de 2023.

A més, va defensar el treball i la capacitat de trobar complicitats com a ferramentes bàsiques de la seua manera de fer política, posant en valor el teixit associatiu i cultural de Carcaixent, i reconeixent-lo com un dels agents amb els quals poder crear sinèrgies per fomentar la convivència i la generació de riquesa al municipi.

Casassús també va plantejar alguns dels punts clau que hi haurà al seu programa, com la reducció de la bretxa digital, acostant l’administració a tota la ciutadania, o la sostenibilitat, defensant la creació d’una comunitat energètica local, objectius necessaris per “aconseguir un projecte de poble amable, sostenible, on la convivència i la tolerància, la diversitat i el benestar siguen la pedra angular de Carcaixent”.