L’Ajuntament d’Alzira licita l’externalització del servici de Cementeri

0
385

L’Ajuntament d’Alzira ha licitat l’externalització del servici del Cementeri Municipal després «d’una prova satisfactória durant l’últim any ratificada pels tècnics «, segon el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

El responsable del departament ha justificat esta externalització «en les dificultats que tenim per complementar els horaris dels treballadors, com per exemple cobrir la baixa d’un soterrador un cap de setmana». I afegix que «este equip de govern progressista defensa l’ocupació pública, però al mateix temps apostem per la qualitat d’un servici que està ple de sentimentalitat per part dels familiars del finat».

El plec de condicions de la licitació contempla el «manteniment integral de totes les instal.lacions» durant els dos pròxims anys a més d’un de pròrroga. Davant la preocupació mostrada pel sindicat CCOO en l’últim plenari, Pascual, manifestà que els tres treballadors «seran recolocats en altres serveis de l’Ajuntament».

El responsable de Serveis Públics assegura que la decissió del govern local «tan sols pretenem prestar un servici de qualitat als usuaris».