La UD Alzira penúltim grup III es juga la final contra l’Arenteiro lider grup I

0
144

La trajectòria de la UD Alzira en la lliga, penúltim classificat del grup III amb tan sols 7 punts, 11 gols a favor i 15 en contra no convida masa a l’optimisme per a la final de la Copa Federació del pròxim dimecres (19:30h) contra l’Arenteiro, lider del grup I amb 21 punts, cap derrota, amb 11 gols a favor i només 4 en contra.

El conjunt blaugrana acaba de perdre en Manresa (4-3) aixó sí injustament en els últims segons de l’encontre, mentre el conjunt gallec de Carballino derrtova al seu estadi per 3-1 al Rayo Cantabria.

Antecedents que no conviden a l’optimisme però  ben sabut és que la trajectòria del conjunt de Fran Alcoy en la Copa RFEF ha sigut ben diferent i que la final de despús demà es disputa al Suñer Picó davant, esperem, nombrosos espectadors que empentaan lo seu com ha passat en els partits classificatoris.

Altre element a favor de l’equip de la Ribera és la possibiltat de fer doble història, tot just el dia del seu centenari, 2 de novembre. A bon segur que el partit estarà ben disputat i si té que decidir-se al penals, els blaugranes han acumulat una notable experiència en esta copa.

També estan en joc els 90.000 euros que rebrà el club campió, tot i que al finalista li correspon un premi de consolació de 30.000€.

El terreny de joc, amb una gespa impecable després la seua resembra, contribuirà, sens dubte, al bon joc i a ressaltar esta important final que pot agrandar una miqueta més la història de la ja llegendària UD Alzira.