La Societat Musical encapçala el ranquing d’ajudes a entitats locals d’Alzira

0
185

L’Ajuntament d’Alzira ha subvencionat amb 35.000 euros a 6 entitats culturals alzirenyes. Es tracta d’una ajuda municipal per al desenvolupament de la seua activitat anual com a col•lectiu cultural.

 

L’entitat que ha aconseguit la major subvenció és la Societat Musical d’Alzira amb 18.000 euros, seguida de l’associació cultural La Tarumba amb 5.500 euros, el grup de danses d’Alzira té una ajuda de 3.000 euros, l’associació cultural falla la Malva, 4.000 euros, la colla de tabal i dolçaina Les Raboses, 2.500 i la Coral Polifònica 2.000 euros.

 

“Amb estes subvencions volem ajudar a la cultura i als artistes locals i entitats que fan d’Alzira una ciutat amb una gran riquesa cultural” ha explicat el regidor Alfred Aranda. La concessió de la subvenció i la quantitat assignada es determina d’acord a les bases de la convocatòria en funció de l’antiguitat i trajectòria de les entitats, la repercussió de la programació o el nombre de socis.

 

A més d’estes subvencions per al funcionament de les entitats, cobren per les seues actuacions, segons s’estableix en els convenis de col·laboració. Aranda, responsable de Cultura, ha valorat la honestedat d’altres associacions culturals que enguany no s’han presentat a esta convocatòria com a conseqüència de l’aturada que va suposar la pandèmia, i ha afegit “Desitgem que puguen reprendre totes la seua activitat, que sempre suma a la riquesa cultural d’Alzira”.