Agustin Oliver, una baixa molt important per a la UD Alzira

0
1281

Agustin Oliver no podrà vore des de la seua particular butaca, ni la final de la Copa Federació de dimecres ni el partit de Copa del Rei de la seua UD Alzira davant l’Athletic Club de Bilbao del 13 de novembre.

Es tracta d’una baixa molt imporant dins la nòmina d’impertèrrits seguidors blaugranes, no sols del primer equip sino també de la pedrera.

Vaig compartir amb ell la pròrroga i l’emocionant llançament de penals del partit de Copa Federació contra el Villarrubia i done fe del seu amor als colors així com també dels seus atinats comentaris respecte a l’encontre disputat a l’estadi municipal de Venècia, que va viure amb eufòria com els nombrosos seguidors blaugranes.

El passat diumenge va vore el seu últim partit entre el Juvenil i l’Albacete a Venècia. En arribar a casa sembla que no va sentir bé es gità i al parèixer un ictus va posar fí, cruelment, a la seua vida privant-lo de celebrar el centenari amb dos partits de primeríssim nivell.

Als 68 anys, ha dit adeu en silenci, tot i que sempre resonaran a l’estadi els seus crits d’ànim cap els colors que tant estimava.

El club ha fet palés el més sentit condol per als familiars i amics, dolor que compartim també en Riberaexpress.

Ara cal esperar que el primer equip li dedique la victòria del dimecres, un històric i trascendental partit que Agustin seguirà, a bon segur, des d’algun lloc.

D.E.P.