L’Alzira de la UD i del FS de 1ª en novembre

0
310
Imatge del Palau d’Esports corresponent al partit de lliga Alzira FS-Peñíscola

L’Alzira esportiva està d’enhorabona, especialment la futbolística donat que durant la primera quinzena de novembre l’estadi Lluís Suñer Picó, en dos ocasions, i el Palau Municipal d’Esports seran escenaris d’esdeveniments esportius de primeríssim nivell d’àmbit nacional.

Fet que demostra l’excel.lent treball de dos clubs molt importants en la capital comarcal, com la centenària UD Alzira i l’Alzira FS, que per quarta temporada consecutiva milita en la categoria de plata del futbol sala nacional.

El primer dels tres grans espectacles prevists serà la final de la Copa Federació (RFEF) un encontre d’àmbit nacional d’una competició organitzada per la Federació Espanyola de Futbol, que es disputarà el pròxim 2 de novembre al Suñer Picó (19:30h) entre la UD Alzira i el CD Arenteiro del municipi gallec de Carballino.

El segon dels encontres es disputarà en el mateix escenari, entre el conjunt blaugrana i un club tan històric com l’Athletic Club de Bilbao, corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. L’important partit, que serà televisat, es disputarà bé el dissabte dia 12, bé el diumenge dia 13 de novembre.

Mentre el tercer important esdeveniment esportiu es celebrarà, el dia 15 o 16, al Palau d’Esports i en el que l’Alzira FS, de Braulio Correal, tindrà com a rival un equip de 1ª divisió com el Manzanares FS, que correspon a la segona eliminatòria de la Copa del Rei de futbol sala. Un Family Cash Alzira que creix també a nivell social en arribar esta temporada, per primera vegada, al miler d’abonats.

Encontres que ficaran a Alzira en el mapa esportiu nacional i que atraurà a milers d’espectadors, no sols de la comarca, sino també a seguidors dels rivals dels dos equips alzirenys.

Per a la final de la Copa Federació del dia 2, data del centenari de la UD Alzira, han confirmat la seua presència 300 seguidors de l’Arenteiro. Mentre que les nombroses penyes de l’Athletic que hi han a la Comunitat Valenciana i a comuntitats autònomes pròximes estan ja mobilitzant-se per assistir a l’estadi Lluís Suñer Picó, que pot ser es quede menut tot i comptar amb una capacitat per a 5.000 espectadors.

Cal agrair i felicitar als dos clubs per la seua important trajectòria esportiva que està culminant esta temporada en arribar a una altura que molt poques vegades han abastat al llarg de la seua història.

Riberaexpress