Carcaixent inicia una campanya per visibilitzar el comerç local

0
73

  L’Ajuntament de Carcaixent, coincidint amb el dia del Comerç Local, inicia una campanya utilitzant la xifra simbòlica 12.229, referida a l’ocupació creada pel petit comerç del municipi durant els seus anys en actiu, posant així en valor a eixa part imprescindible del teixit empresarial.

Aquesta campanya, duta a terme des de la Regidoria de Comerç i en la qual participen 192 autònoms i micropimes del municipi dels sectors comerç, serveis i hostaleria, es centra en exhibir als aparadors i a les xarxes uns cartells publicitaris amb les fotografies dels autònoms i empresaris junt a aquesta xifra simbòlica.

A més, estos cartells també estan exposats a la plaça Major, a la plaça del Mercat i a la plaça del Convent per tal de posar cara i fer una mena de reconeixement a aquells que d’aquesta manera han aportat i continuen aportant riquesa al municipi.

Sara Diert, regidora de Promoció Econòmica, es mostra molt satisfeta amb la campanya, «Amb orgull el petit comerç de Carcaixent ha generat un gran nombre de llocs de treball al llarg del temps» i afegeix que «Cal agrair-los l’esforç i el fet d’omplir de vida els nostres carrers».